messi tröja
نوشته شده توسط : malinda9n

Det var inte den första pinsamt foto taget av en spelare i hans hotellrum att sedan visas på internet, men den här gången var det annorlunda: den messi tröja här gången klubben inte kunde vara lyckligare för att det ska stänker över tidningar och på webbplatser överallt. På sin egen hemsida, faktiskt. Det fanns Iker Casillas, insvept i sängen, låtsas sova under hans påslakan. Sergio Ramos på telefonen.

Gonzalo Higuaín gäspningar. Real Madrids nätverkssajter sociala var fulla av bilder av spelare billiga arsenal tröja gör sig redo för sängen, visar att det var en tidig kväll runt. Varför? Eftersom de spelade Osasuna vid lunchtid på söndagen. Och alla gick helt bonkers.

Nu, kl kick-offs är inte så nytt. Mallorca, Osasuna, Atlético Madrid, Real Betis, Rayo Vallecano, Getafe, Espanyol, Athletic, Real Sociedad och Sporting har alla haft att spela vid middagstid den här säsongen. Men naturligtvis arsenal tröja är det inte riktigt räknas fram Real Madrid eller Barcelona gör. Så här helgen man skulle kunna tro att det var första gången någonsin, någonsin, i världshistorien att någon spelat på 12. Man skulle också tror att de landar på månen, inte bara spela en fotbollsmatch lite tidigt. Strunt det faktum att Cristiano Ronaldo påpekade, helt logiskt, att ronaldo tröja han hellre skulle spela vid middagstid än klockan 10 på kvällen, var detta en revolution. Behandlas som något slags missfoster händelse.

Tanken är naturligtvis att fånga marknaden i Fjärran Östern. Ett slags Good Morning Vietnam. Och Kina. Och Japan. Madrid har länge varit angelägen; Barcelona å andra sidan billiga fotbollströjor är det inte. Och det fungerade också: fans i Spanien inte bry sig så mycket - Bernabéu var full för andra gången den här säsongen - och siffror tyder på att 60 miljoner kineser såg spelet. Märk väl, den siffran, som Beyoncés, såg misstänksamt runt och inte helt övertygande. I morse, hävdar en papper 120 miljoner, 60 miljoner i Peking ensam. Pekings befolkning är 19million. Och José Mourinho efteråt tackade fans på den södra änden av marken för att sjunga eftersom 'annars skulle jag ha trott stadion var tom'.

Det gjorde inte Madrid någon skada. De mördade Osasuna med en annan enastående prestanda, vann 7-1. Ronaldo fick en annan hattrick - detta blir dum nu - och det fanns två för Karim Benzema plus tre Angel Di Maria hjälper och två för Alvaro Arbeloa.





:: برچسب‌ها: messi tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 686
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: